Szállítás és fizetés

Szállító: az MPL - a Magyar Posta Logisztikai Üzletága. A megrendelés után 1- 3 munkanap a szállítási idő. A rendelés napját követő napon kerül átadásra a futárszolgálatnak! Átvételkor a futárnak kell fizetni készpénzben vagy bankkártyával. Az árak tartalmazzák az értékbiztosítást 150 000 Ft értékig. A küldemények kézbesítését kétszer kíséreljük meg, sikertelen kézbesítés esetén telefonos egyeztetés történik. Az MPL ügyfélszolgálata a 06-1-333-7777 telefonszámon érhető el. A rendelés részleteiről email-ben tájékoztatjuk. Csomag feladáskor szintén kap az MPL-től üzenetet amely tartalmazza a követési számot amellyel nyomonkövethető a csomag útja. Az árak a követési díjat tartalmazzák, a követési szám ingyenes.
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
Utánvét 0 Ft - 25 000 Ft 2000 Ft
Postán maradó 0 Ft - 25 000 Ft 2000 Ft
Postapont 0 Ft - 25 000 Ft 2000 Ft
25 000 Ft felett ingyenes
*Postapont vagy postán maradó rendelés esetén készpénzben vagy kártyával tud fizetni ilyenkor nincs házhoz szállítás csak a kiválasztott pontra kerül a csomagja és ott személyesen tudja átvenni a megrendelését. A postán maradó csomagját a postai szolgáltatóhelyre érkezés napját követő naptól számított 5 munkanapig tudja átvenni ennyi az őrzési idő amíg fenntartják a rendelését beérkezéséről értesítést kap.
Országszerte 3000 átvételi ponton biztosítjuk a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes.  Több mint 2600 postai PostaPont, 210 Coop PostaPont, 195 MOL PostaPont, 51 Csomagautomata, 3 Media Markt és 1 Trendmaker áll kiterjedt csomaghálózatunk szolgálatában.
PostaPont kereső itt megnézheti melyik esik Önnek útba!

Több termék vásárlása esetén a szállítási díj nem változik!